söndag 30 januari 2011

Let`s get started

Det här kommer att bli intressant. Alla som känner mig kommer tro att jag har slagit i huvudet eller något liknande. Att jag skapar en blogg skulle nog ingen tro. Men ändå sitter jag här. När de som känner mig förstår vad bloggen handlar om kommer dom nog tänka,
Ja men självklart!! Alla vet att jag har ett stort intresse av att stå i köket och röra. Jag älskar att laga mat men framför allt att baka fina bakverk. Ju finare desto godare! Äntligen har jag tagit detta steg, väldigt nervöst steg dock. Med stöd från min kära man och resten av min familj ska nog detta gå bra. Så nu sitter jag här och skriver medan min älskade lilla pojke sover. Det här räcker nog som första inlägg. Måste tillägga att denna vecka kommer det att bakas för fullt och ni kommer alla få ta del av mina bakverk.
Hej så länge

Hårdrockstårta







Ljusa bottnar
Jordgubbsmousse
Vitchokladmousse
spacklad med grädde
dekorationer i marsipan och sugarpaste














Tårta till en prinsessa











Ljusa bottnar
choklad,hallonmousse
hallonsylt
spacklad med grädde
dekorationer i sugarpaste och strössel



Tårta med orientens mattor










Chokladbottnar
mörk chokladmousse
dumlefluff
spacklad med grädde
dekoration i hemmagjord sugarpaste och kristyr



Härlig chokladtårta


Chokladbottnar
Mörkchokladmousse
Chokladkräm och strössel

Turtlestårta

ljusa bottnar
vaniljkräm
hallongrädde
spacklad med grädde
dekoration i marsipan

Chokladtårta med vita chokladhjärtan

chokladbottnar
mörk chokladmousse
mjölkchokladfluff
dekorationer i vit choklad

































ljusa bottnar
färska hallon och blåbär
glasskräm
spacklad med grädde
dekoration i marsipan

Barbietårta





Chokladbottnar
Chokladkräm
spacklad med chokladgrädde
dekorationer i sugarpaste och strössel 

Bebistårta

Ljusa bottnar
Blåbärsgrädde
glasskräm
spacklad med grädde
lock och dekorationer i marsipan









chokladbottnar
mörk chokladmousse
mjölkchokladfluff
dekorationer i vit choklad
































ljusa bottnar
färska hallon och blåbär
glasskräm
spacklad med grädde
dekoration i marsipan


                               Mörk chokladmousse med kakaopulver och riven vit choklad













Vit chokladmousse med riven daimchoklad

Kefta, "mannagrynnsbollar" med köttfärsfyllning